Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
21/10/2016
Recuwatt dedica una jornada a les administracions i als residus municipals
Buscant respostes als reptes de la gestió integrada de residus
La jornada del dia 26 d'octubre, a partir de 2/4 de 4 de la tarda, es dedica íntegrament a les administracions públiques i als residus municipals, amb tres blocs que seran presentats i moderats per l'advocat Lluís Recoder, ex alcalde de sant Cugat del Vallès i ex conseller de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya.
La Jornada va destinada a responsables polítics i tècnics de les administracions autonòmiques i locals espanyoles, així com a gestors de serveis públics i l’objectiu és centrar i debatre aspectes tan importants com l’aplicació de noves eines fiscals sobre la gestió d’infraestructures que permeten aconseguir els objectius de 2020.
Experiències com les de Catalunya o País Basc es presentaran i debatran examinant els seus aspectes més rellevants davant els nous reptes que planteja la UE en un context de desenvolupament cap a un model d’Economia Circular.

Programa:
BLOC I: MODELS DE RECOLLIDA
I- Recollida orgànica. II.- Recollida porta a porta i sistemes de pagament per generació. III.- Recollida comercial i grans generadors.
Moderador/Presentador: Lluís Recoder, Advocat KPMG Abogados Ponents: Carlos Vázques, Cap del departament de gestió de residus Ajuntament de Barcelona, Xavier Doñate, President Associació de Municipis Catalans per a la recollida porta a porta, Ricardo Luís Izquierdo Escribano, Director tècnic dels Serveis de Medi Ambient Ajuntament de Fuenlabrada

BLOC II: FISCALITAT I POLÍTIQUES DE PREVENCIÓ I REDUCCIÓ DE RESIDUS
IV.- Polítiques públiques de prevenció de residus. V.- Aportació del tractament mecànic – biològic a la gestió dels residus. VI.- Fiscalitat.
Moderador/Presentador: Lluís Recoder. Ponents: Joseba Sánchez Rodriguez, Ajuntament Vitoria-Gasteiz, Joan Miquel Trullols, Director de serveis de prevenció i gestió de residus Àrea Metropolitana de Barcelona. Francesc Giró Fontanals, Director de Planificació Estratègica Agència de Residus de Catalunya

BLOC III: LA COL·LABORACIÓ PÚBLICA – PRIVADA
Taula Rodona: les experiències i els reptes de la gestió analitzats per les empreses que presten els serveis de la gestió de residus.
Moderador/Presentador, Lluís Recoder. Ponents, Rafael Arjona Jiménez, President ANEMPA - Asociación Nacional de Empresas Públicas de Medio Ambiente, Martí Juanola Càrceles, Director delegació FCC, Jordi Serra Rovira, Veolia, Pablo Pérez, Valoriza Servicios Medioambientales.
L’EXPERIÈNCIA DE CATALUNYA
Ponent, Josep Maria Tost Borràs, Director Agència de Residus de Catalunya
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]