Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
29/07/2016
Controlat l’incendi de la fossa de rebuig de la planta del Consorci
No hi ha hagut ferits ni danys materials a la planta

DIVENDRES, 29 de juliol de 2016 // 

Cap a les 7 de la tarda s’ha aconseguit apagar i controlar l’incendi que s’ha originat, a 2/4 de 4 de la tarda, a la fossa de rebuig de la planta del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.

El foc ha arrencat tot just quan un camió d’una empresa privada ha abocat restes vegetals, i segons després, els treballadors de la planta han detectat els primers símptomes de fum dins la fossa de rebuig.

De seguida s’ha activat el protocol de seguretat i avisat als bombers, i en poc menys de 10 minuts s’hi han presentat les primeres dotacions per començar les tasques d’extinció.

No hi ha hagut cap treballador ferit ni cap intoxicació per inhalació de fum donat que s’ha actuat amb rapidesa i seguint els protocols de seguretat de la Planta.

Tampoc cal lamentar danys significatius a les instal·lacions de la planta i en les properes hores ja es reprendrà l’activitat amb normalitat.

Les causes exactes de l’incendi encara no es poden determinar, segons ha manifestat Pep Colàs, cap de bombers de la Regió Nord de Barcelona, i que ha coordinat tot l’operatiu d’extinció del foc.

Segons s’ha determinat, aquesta propera nit tres dotacions de bombers faran guàrdia a la Planta del Consorci, amb caràcter preventiu per tal de poder actuar amb rapidesa en l’hipotètic cas que hi hagués alguna revifada des d’algun racó de la fossa de rebuig.

Des del CTRSU del Maresme es vol remarcar la rapidesa amb què han actuat els treballadors de la planta i la manera en què s’han afrontat els treballs d’extinció per part de les tretze dotacions dels bombers que hi han treballat, provinents dels parcs de Mataró, Tordera i Castellar del Vallès.

Text: CTRSU del Maresme   ///  Fotografia de: Marga Cruz

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]