Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
08/07/2016
Representants del govern de Durham (Ontario - Canadà) visiten la planta del CTRSU del Maresme
Els ha interessat molt la instal·lació de biogas i la valorització energètica en general
Una nodrida delegació de la regió de Durham (Ontario-Canadà) ha visitat la planta del Consorci per al Tractament e Residus Sòlids Urbans del Maresme, interessant-se pel model de gestió, i en atenció especial en la valorització energètica.

Els representants de Durham han estat rebuts pel president del CTRSU del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, i pel seu director, Carles Salesa, que els ha fet l'explicació tècnica de tota la operativitat de la planta.

La delegació canadenca ha estat encapçalada per Roger Anderson, President Regional i Director Executiu, acompanyat dels consellers i membres del comitè d'empresa de Durham, Nester Pidwerbecki, (President), Colleen Jordan, i John Ballinger. El director d'administració, Garry Cubitt, el comissionat del departament d'obres, Cliff Curtis, la directora de residus, Mirka Januszkiewicz, el gerent de la gestió de residus, Craig Bartlett, i el supervisor de la gestió de residus, Peter Veiga.

En el decurs de la visita han fet moltes preguntes sobre la valorització energètica, i en especial atenció a la digestió anaèrobica (biogas), que a la planta de Mataró es produeixen una mitjana de 13 milions de KWh/any.

La comunitat de Durham té un total de 610.000 habitants.

Text: Servei Comunicació CTRSU Maresme // Fotografies de Marga Cruz

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]