Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
02/06/2016
El CTRSU del Maresme participa a l’Eco Fira de Dosrius amb un estand i fent un taller de reciclatge
La fira es celebra el 4 i el 5 de juny
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme participarà, els dies 4 i 5 de juny, a l’Eco Fira de Dosrius amb un estand on facilitarà material divulgatiu i pedagògic relacionat amb el Consorci i els residus i, l’organització d’un taller de reciclatge relacionat amb la sostenibilitat ambiental on prendre consciència dels bons usos i les bones pràctiques per a l’estalvi d’aigua, energia i residus a casa.

L’Eco Fira de Dosrius neix amb l’objectiu de fomentar els productes ecològics i va més enllà de ser una fira comercial. Vol ser un aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.

A més de la fira, hi ha un seguit de conferències i xerrades programades a l’entorn de la sostenibilitat, les energies renovables, canvi climàtic, salut, etc.

També serà un punt de trobada per fer-hi altres tallers: el de reciclatge del CTRSU del Maresme, el de menjadores i nius d’ocells, energies renovables, així com jocs i espectacles per als més menuts relacionats amb el medi ambient.

També hi podreu trobar activitats amb els rucs del corredor, el monocicle elèctric, fer bicicleta elèctrica, anar amb Segway tot terreny, veure com s’estella llenya, o com es fa un arrebossat amb terra, i demostracions de com fer escultures amb motoserra.

Pels que es vulguin quedar a fer un àpat, ho podran gaudir a l’espai Ecogastronòmic que estarà ubicat a la mateixa fira.

Per a més informació podeu obtenir-la a: www.ecofira.cat

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]