Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
05/03/2019
12 Start-Ups europees realitzaran un workshop a la planta de Mataró
Les empreses formen part del programa EIT RawMaterials Accelerator i estan interessades tant en el Centre Integral de Valorització de Residus com en el projecte Parc Maresme Circular.
Un grup de 12 Start-Ups del programa EIT RawMaterials Accelerator visitaran dimecres 6 de març les instal·lacions del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, a Mataró. En total, seran unes 30 persones, de diferents nacionalitats europees, que realitzaran una visita i workshop en el marc de la segona fase del seu projecte d’empresa, la validació de la seva innovació en l'escenari del client.
 
El programa EIT RawMaterials Accelerator es troba en el seu primer any de desenvolupament i serveix d’accelerador de diferents Start-Ups en l’àmbit de la innovació i les matèries primeres, essencials per assegurar una transició cap a les tecnologies d'energia verda, garantir el creixement i el consum sostenible i garantir l'accés a tecnologies de consum netes i eficients, entenent que Europa depèn molt de la importació de matèries primeres per assegurar la competitivitat global de les seves indústries manufactureres i, per aquest motiu, cal accelerar la transició cap a una societat sostenible i eficient en recursos.
 
En aquest entorn, l’activitat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme i el nou projecte Parc Maresme Circular ha cridat l’atenció del programa d’acceleració, considerant-les un interessant pol d’atracció i d’aprenentatge per aquest grup d’start-ups.
 
EIT RawMaterials té com a objectiu desenvolupar les matèries primeres per convertir-les en una fortalesa important per a Europa, permetent la competitivitat sostenible del sector dels minerals, metalls i materials europeus a la cadena de valor impulsant la innovació, l'educació i l'esperit emprenedor. Els participants a la visita i workshop a Mataró esperen poder estar en disposició de realitzar les primeres vendes al mercat en un termini d’entre 1 i 2 anys.
 
Més informació sobre  EIT Raw Materials i el seu projecte d’acceleració d’Start-Ups a http://www.eitrawmaterials.eu/
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]