Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
07/11/2018
La ciutat de Sao Paulo visita l'ecoparc de Mataró
L'agència municipal de residus de la ciutat brasilera estudia construir una instal·lació similar a l'establerta a Mataró.
Una delegació del govern de la ciutat brasilera de São Paulo va visitar dilluns 5 de novembre les instal·lacions del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. Aquesta ciutat, la més poblada de Brasil, està estudiant la viabilitat de construir un ecoparc de similars característiques al que està situat a Mataró. Per aquest motiu, van fer una visita completa a les instal·lacions i van parlar amb el president del Consorci, David Bote, i el seu director tècnic, Carles Salesa, sobre les polítiques públiques en gestió de residus que actualment es duen a terme al nostre país.

La comitiva brasilera estava encapçalada per Edson Tomaz de Lima Filho, president de l'Agencia Municipal de Resíduos de la Ciudad de São Paulo; Tulio Rossetti, director tècnic de la mateixa entitat; Fernanda Romero, consultora tècnica del projecte i Carlos Silva Filho, director-president d'ABRELPE i vicepresident de l'ISWA (International Solid Waste Association).
 
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]