Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
23/10/2018
El Consorci porta la Ludobrossa a la celebració del Dia Mundial de les Ciutats
La Festa se celebra dissabte 27 d'octubre de 10 a 14h a la Superilla de Sant Antoni de Barcelona i l'organitzen ONU-Habitat i l'Ajuntament de Barcelona
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme contribuirà amb l'activitat Ludobrossa a la Festa del Dia Mundial de les Ciutats, organitzada a la Superilla de Sant Antoni (Barcelona) aquest dissabte 27 d'octubre per ONU-Habitat i l'Ajuntament de Barcelona.  Aquest any, el tema que es promou a la Festa és la Sostenibilitat i la Resiliència Urbana, una crida a l’acció per repensar com les ciutats es poden convertir en un lloc millor per protegir la vida de la gent sense deixar a ningú enrere.

La Ludobrossa -activitat que el Consorci ofereix gratuïtament a centres escolars i ajuntaments consorciats- és una de les diverses activitats pensades per als més petits amb l'objectiu que, tot jugant, aprenguin sobre la gestió dels residus i sobre tot el que poden fer per cuidar el medi ambient, . L’objectiu d’aquesta festa és acostar la ciutadania a accions que poden millorar la ciutat, així com prendre consciència de l’impacte individual i col·lectiu que podem exercir. Els diferents tallers mostraran propostes que es poden aplicar al dia a dia, i així sumar esforços per crear ciutats més inclusives, saludables, resilients i sostenibles, que és un dels 17 Objectius de Desenvolupament de Nacions Unides.

Les activitats incentivaran a les famílies a aprendre sobre la reducció dels residus, la relació entre els insectes i les plantes, la construcció de la ciutat, la contaminació acústica, la generació d’energia, l’equilibri entre economia, sostenibilitat i felicitat a una ciutat, el cicle de l’aigua, les energies del futur i la seva eficiència, l’escalfament global i els espais verds a la ciutat.

Les Nacions Unides va establir el dia 31 d’octubre com el Dia Mundial de la Ciutat. L’objectiu es promoure l’interès de la comunitat internacional sobre la urbanització global, animar a la cooperació entre països trobant oportunitats i adreçant reptes d’urbanització, com també contribuir al desenvolupament urbà sostenible arreu del món. ONU-Habitat és l’agència de les Nacions Unides encarregada de promoure ciutats i pobles més sostenibles.

Més informació i programa: www.diamundialciutats.org
Xarxes: @Uresiliencehub #CitiesDayBcn #CitiesDay
 
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]