Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
Marta Egea, Jordi Sesen i Ángel Corredor, guardonats en el concurs d’idees en matèria de seguretat en el treball

L’Alcalde de Mataró, David Bote, els va lliurar els premis

Els treballadors de la UTE TEM, Marta Egea, Jordi Sesen i Ángel Corredor han estat les persones guardonades en el concurs d’idees organitzat per l’empresa dins del marc dels actes i activitats de la Setmana de la Seguretat en el Treball.
L’alcalde de Mataró, David Bote, va ser l’encarregat de fer el lliurament dels premis als treballadors de la UTE-Tractaments Ecològics del Maresme, l’empresa concessionària del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme.
Marta Egea va fer la proposta d’augmentar les rotacions durant els torns de treball a les cabines de triatge, reduint, així, el temps d’exposició del treballador en el lloc de treball de voluminosos i suport de voluminosos.
Jordi Sesen va proposar col·locar una xarxa per evitar la caiguda de petits objectes del tambor de cua de la cinta CT-139, evitant possibles cops per objectes que cauen.
Ángel Corredor va proposar millorar l’accés a la cinta CT-153 per tal de resoldre embussos mitjançant la construcció d’una plataforma. També se li reconeix tota la seva col·laboració per les idees aportades al llarg de l’any en totes les àrees del Centre.
En el seu parlament, l'alcalde de Mataró, David Bote, va donar les gràcies a la UTE TEM per aquesta iniciativa i va felicitar als guanyadors.
Bote també va tenir paraules encoratjadores cap a l'empresa i a la plantilla de treballadors de la UTE perquè segueixin apostant per les iniciatives i mesures que facilitin la seguretat en el treball.

Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]