Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
El Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme participa activament a les XIII Jornades Científiques de Mataró

S’estan celebrant del 8 al 16 d’abril de 2016

El director del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Carles Salesa, s’ha implicat activament en participar en aquestes jornades. D’una banda el director del Consorci ha realitzat, el passat dia 8 d’abril, una conferència en el Tecno Campus Mataró-Maresme, sota el títol "Residus, economia circular i les accions locals". I de l’altra; el Consorci participa, amb un estand, el proper dissabte 16, a la plaça Santa Anna i altres carrers del centre, a la tradicional activitat de ciència al carrer amb la Fira de les Jornades, amb la participació d'Aigües de Mataró, COSMOS, LAC, Escola de Natura del Corredor,  Consorci per al tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Delegació de Serralada Litoral Central de la Institució Catalana d'Història Natural i Som Energia. Al llarg de la tarda d’aquest mateix dissabte tindrà lloc la VIII Gimcana Científica que tindrà com a eix vertebrador la sensibilitat mediambiental del global understanding.
L’obertura de les Jornades van anar a càrrec de l’alcalde de Mataró i president del Consorci de residus, David Bote, i de  Carmina Pinya i Salomó, Directora del Servei Territorial al Maresme-Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament i Dolors Guillen Mena, Presidenta de TecnoCampus Mataró-Maresme.
Les Jornades Científiques de Mataró són iniciativa d'un grup de professors i professores de ciències de diversos centres de batxillerat públics i privats de Mataró i rodalies amb l'objectiu d'estimular i difondre el treball científic entre els joves i, per extensió, a la ciutadania en general.

 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]