Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
L'Institut Miquel Biada guanya el concurs d'objectes amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme

L’objectiu és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió dels residus
 
La proposta presentada per quatre alumnes de quart d’ESO de l’Institut Miquel Biada de Mataró ha estat la guanyadora de la primera edició del Concurs d’objectes fets amb material reutilitzat convocat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. L’objecte era una paperera confeccionada íntegrament amb paper utilitzat.
 
El concurs es convoca amb periodicitat anual entre els grups escolars que visiten el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (CIVRM), gestionat pel consorci. Cada centre escolar pot presentar un objecte per grup-classe que realitza la visita. El premi atorgat avui correspon als visitants del curs 2014-2015. L’objectiu del concurs és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió i valorització dels residus. D’aquesta manera, els escolars que visiten el centre poden plasmar la seva concepció sobre el reciclatge i la valorització dels residus de manera artística.
 
El president del Consorci per al Tractament de residus Sòlids Urbans del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat del regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, ha fet entrega aquest matí dels premis. L’institut, representat per la seva directora, Fàtima Prat, ha rebut un xec valorat en 750 € per material escolar. Per la seva banda, els quatre alumnes de la classe de 4tC d’ESO autors de l’objecte guanyador han rebut cadascun un val de 50 €. Els membres de l’equip són: Alba Castro, Cristina del Amor, Jaqueline Hidalgo i Rocío Romero.
 
         Foto: Marga Cruz.


Notícia publicada el 21 de gener de 2016
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]