Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
El Consorci és reconegut per la seva responsabilitat social

En el transcurs de la Nit dels Emprenedors (premis Creatic) que es va celebrar el proppassat dijous dia 19 de novembre a les 19:00h al Tecnocampus, l’Ajuntament de Mataró va entregar els reconeixements a la responsabilitat social a diferents organitzacions i entitats del territori, entre les quals el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.
 
El Consorci es presentà en l’àmbit del medi ambient amb el programa de visites guiades i la realització de tallers didàctics per a grups organitzats del marc escolar i altres col·lectius, al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. L’objectiu del Consorci és ser un lloc pioner de conscienciació i aprenentatge des del punt de vista mediambiental, gràcies a las diverses activitats pedagògiques que s’hi realitzen.
 
Els Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions són una iniciativa de l’Ajuntament de Mataró, que també impulsa amb el TecnoCampus els Premis Creatic. Els premis tenen el patrocini del Programa BStartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d’inversors Banc, l’empresa Bytemaster i el Club d’Inversió TecnoCampus.Noticia publicada el 26 de novembre de 2015
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]