Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
Exposició Dracs i Colors de Marga Cruz

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme és la seu permanent d’una còpia de la totalitat de l’exposició Dracs i Colors, Maresme Modernista, de la fotògrafa Marga Cruz.

Vitralls, teulades, columnes, forjats... ens recorden el pas del modernisme per la comarca del Maresme.

El Maresme és un territori on el modernisme ha deixat petjada i és un dels elements que marca la nostra comarca (25 dels 30 municipis conserven vestigis d’aquest moviment arquitectònic i cultural).

Des del mes de setembre de 2010, l’exposició dracs i colors, Maresme Modernista recorre la comarca per mostrar a través de 80 fotografies el patrimoni que ens va deixar aquest moviment artístic.

Aquesta mostra no pretén mostrar la grandesa d’alguns d’aquests pobles, sinó mostrar una imatge conjunta, d’unitat, com si el Maresme fos una gran ciutat.


L’exposició Dracs i Colors, Maresme Modernista pretén apropar a tot el públic aquest patrimoni per a molts de nosaltres desconegut.

Un recorregut ple de color presentat en forma de trencadís o com si fos una capsa d’aquarel•les oberta, on el principal element és el color, la paleta cromàtica.


Els dracs també són protagonistes. Coneixerem un dels elements més repetitius del modernisme, els dracs. L’element màgic, arrelat a la nostra tradició cultural.

Des d’avui es pot visitar l’exposició, amb tot l’esplendor colorista i la màgia dels dracs modernistes que ha sabut recollir la fotògrafa Marga Cruz amb el seu treball. L’exposició es troba repartida per diferents espais de la seu del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del maresme, ubicada al Carrer de la Teixidora 83 de Mataró i es pot visitar entre les 09 i les 14 hores.
Notícia publicada l'1 de març de 2011
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]