Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
22/05/2018
El CTRSUM porta el taller Ludobrossa a l'EcoFira de Dosrius
El 26 i 27 de maig se celebra a l'entorn de Can Tarau la Fira Ecològica del Maresme amb xerrades, tallers, tasts i activitats lúdiques
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM) serà present el pròxim cap de setmana, 26 i 27 de maig, a la tercera edició d'EcoFira, la Fira Ecològica del Maresme, a Dosrius. En concret, el CTRSUM organitzarà durant tot el cap de setmana el taller per a infants Ludobrossa a l’espai de Can Tarau, que també serà seu de diverses xerrades, tallers, demostracions, tasts i activitats lúdiques per a tots els públics amb el medi ambient i els productes de quilòmetre zero com a grans protagonistes. 

L’Ecofira 2018 obrirà les seves portes dissabte 26 de maig a les 10:30 h., i al llarg de dos dies hi prendran part més de 40 expositors de diferents àmbits com els de l’alimentació, reciclatge, salut, energies renovables, biomassa, turisme sostenible, automoció ecològica, o l’agricultura ecològica que oferiran als visitants múltiples propostes. 
Mentrestant, la carpa auditori de l’Ecofira també acollirà diverses ponències, demostracions, i tallers didàctics per a tots els públics. ​ L’objectiu és fomentar el consum sostenible i els productes i serveis ecològics i de proximitat, i promoure el respecte pel medi ambient. El programa de la jornada i tota la informació sobre l’Ecofira es pot consultar a través del web www.ecofira.cat.

 
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]