Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
08/03/2018
El CTRSUM col·labora amb el Centre Penitenciari de Joves de la Roca del Vallès
El Consorci ofereix el taller “La ciutat sostenible” al Centre i posteriorment rebrà la visita a la planta d’un grup de joves d’entre 18 i 24 anys
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM) col·labora amb el Centre Penitenciari de Joves de la Roca del Vallès oferint tant tallers sobre sostenibilitat al Centre Penintenciari com acollint visites d’interns al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme en el marc del seu procés de rehabilitació. En aquest sentit, dimecres 7 de març una educadora del programa d’educació ambiental del CTRSUM va impartir al Centre Penintenciari de la Roca del Vallès el taller “La Ciutat Sostenible” i una setmana després, el 13 de de març, el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme rebrà la visita de sis interns, acompanyats per una psicòloga i una educadora.
 
El Centre Penitenciari de la Roca del Vallès, depenent del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, du a terme diferents programes educatius i de lleure per a la seva comunitat d’interns. Així, el Centre compta amb una Comissió mediambiental que intenta aportar millores per fer més sostenible la instal·lació. En aquest sentit, s’ha considerat oportú, tant des del punt de vista educacional com rehabilitador, establir aquest marc de col·laboració amb el CTRSUM.
 
El grup de joves que visitaran les instal·lacions del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme realitza de manera habitual i programada sortides de caire cultural, esportiu i didàctiques, encarades a potenciar el procés de rehabilitació.
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]