Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
24/11/2017
El CTRSUM reparteix prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera en accions de carrer als 27 municipis consorciats
L’acció forma part de la campanya de comunicació “Recicla i guanyaràs”, de sensibilització i foment del reciclatge a les llars
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), començarà a repartir dissabte 25 de novembre prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, en el marc de l’acció de carrer inclosa en les accions de comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”, iniciada fa un parell de setmanes.
 
Tant el calendari d’advent (una tradició pròpia de països nòrdics que poc a poc va arrelant al nostre país) com l’imant de nevera estan personalitzats amb la imatge i l’eslògan de la campanya de comunicació. Les capses del calendari d’advent, a més, comptem amb dibuixos originals de la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz, amb motius representatius de la comarca del Maresme.
 
Per tal de fer el repartiment als 27 municipis consorciats, s’ha previst una acció de carrer a cada vila, protagonitzada per estudiants de l’Institut del Teatre, per tal de donar visibilitat a la campanya de conscienciació sobre el reciclatge. Aquestes accions començaran dissabte 25 de novembre i finalitzaran dimarts a la tarda.
 
La campanya “Recicla i guanyaràs” s’ha plantejat des del CTRSUM com una acció de diverses setmanes de durada, en la que el contingut és més important que els impactes publicitaris. En aquest sentit, en les properes setmanes s’incorporaran al material de campanya vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa nostra.
 
Més informació a http://reciclaiguanyaras.cat 
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]