Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
10/11/2017
​Una delegació del CTRSUM, a Sevilla amb motiu les Jornades Tècniques de l'Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient
El president del Consorci, David Bote, i el director, Carles Salesa, participen a l'Assemblea General de l'Associació
El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), David Bote, i el director de l'entitat, Carles Salesa, han participat el dia 9 de novembre a l'Assemblea General de l'Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient (ANEPMA), en el marc de les seves XXV Jornades Tècniques, celebrades a Sevilla.

ANEPMA agrupa 44 societats mercantils de capital íntegrament públic (municipal, mancomunat, de les diputacions provincials o comunitats autònomes) que gestionen serveis de neteja, recollida, eliminació de RO, Reciclatge i Medi Ambient a 13 comunitats autònomes, prestant servei a gairebé 12.000.000 de ciutadans. A més, compta amb 19 socis col·laboradors, proveïdors del sector que tenen una estreta vinculació amb l'Associació i les seves empreses associades.

L'Associació té com a missió la potenciació dels serveis prestats per les diferents administracions, a través dels seus corresponents Empreses Públiques, a fi que els ciutadans percebin els avantatges d'aquest model de gestió.

 Més informació sobre les jornades tècniques a: http://www.jornadasanepma.com/2017/
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]