Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
01/03/2017
UTE TEM del CTRSU recull el Premi ASEPEYO per les bones pràctiques en prevenció de riscos laborals
La iniciativa “Educant per treballar segurs” ha reduït significativament la incidència dels transtorns musculoesquelètics i la reducció del cost de l’absentime.

A finals de gener, César Rueda, gerent d’UTE Tractaments Ecològics del Maresme (UTE TEM) de la planta del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans, va recollir a Bilbao el premi Asepeyo a la millor contribució preventiva de la representació institucional de treballadors i empreses. David González, delegat de Prevenció d’UTE TEM, va recollir el premi en representació social de l’empresa.

 

L’empresa ha aconseguit aquesta distinció en matèria preventiva pel seu treball ‘Educant per treballar segurs”, una iniciativa que s’articula al voltant de l’educació i posterior modificació de les conductes preventives dels treballadors quant a seguretat, amb l’objectiu d’adoptar nous hàbits que ajudin a prevenir les lesions musculars.

 

La implementació del mètode s’ha realitzat amb una campanya de conscienciació i sensibilització dels empleats mitjançant activitats formatives per promoure i consolidar la cultura preventiva corporativa. Com a accions pro actives, destaquen sessions d’osteopatia i kinesiotape per prevenir els trastorns musculoesquelètics; la celebració de la Setmana de la Seguretat i la planificació d’un programa de visites per detectar possibles deficiències de seguretat.

 

La implantació de la iniciativa ha permès a l’empresa reduir significativament la incidència dels trastorns musculoesquelètics en un 58% i la reducció del cost d’absentisme en un 52,87%.

 

Video resum publicat per Asepeyo:

 

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]