Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
18/11/2016
L’escola Mare de Déu de Lourdes guanya el II Concurs d’objectes fets amb els materials reutilitzats
Bottle Caps and Recycled Objects és l’obra premiada
Els alumnes de quart d’ESO de l’escola Mare de Déu de Lourdes, de Mataró, han estat els guanyadors del segon concurs del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, amb l’obra Bottle Caps ans Recycled Objects.

D’entre un total de set treballs presentats per les escoles que visiten la planta del CTRSU del Maresme, el jurat ha destacat, per la originalitat i els materials utilitzats, aquesta obra de l’escola mataronina.

El premi, de 750 euros, ha estat lliurat aquest matí pel president del CTRSU del Maresme, i alcalde de Mataró, David Bote, en un acte celebrat a les dependències de la mateixa escola i que ha comptat amb la presència dels alumnes d’ESO, el regidor d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Angel Vadell, el director del CTRSU del Maresme, Carles Salesa, i el director de l’escola Mare de Déu de Lourdes, Joan Tardà.

L’objectiu d’aquest concurs és la sensibilització i el foment dels bons hàbits de la gestió i valorització dels residus.

En la seva intervenció, David Bote, ha felicitat els guanyadors i ha explicat als alumnes de l’escola la importància que té reciclar bé i la prioritat que “ens hem de fixar entre tots per poder reutilitzar el màxim volum dels residus que aboquem, perquè els recursos del planeta cada vegada són més escassos i hem de mirar de no esgotar-los”.

Per aquest curs escolar 2016-2017 ja s’ha posat en marxa el III concurs, les obres del qual podran ser lliurades al CTRSU del Maresme fins el proper dia 30 de juny de 2017.

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]