Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
26/05/2016
El Consorci exposarà a Amèrica Llatina el seu model de gestió de residus i la seva valorització
Participarà a Xile en el IV Seminari RELAGRES, els dies 2,3 i 4 de juny

El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, David Bote, i alcalde de Mataró, conjuntament amb el director del Consorci, Carles Salesa, viatjaran a Xile per participar en el IV seminari RELAGRES (Red Latino Americana de Gestión de Residuos Sólidos), que es durà a terme de 2 al 4 de juny d’enguany.

L’objectiu central del seminari és, d’una banda, tractar i debatre l’estat actual de la gestió de residus a l’Amèrica Llatina, i de l’altra; conèixer i aprendre els avenços i experiències d’altres països participants com són Suècia, Espanya, França, i Alemanya.

David Bote pronunciarà una conferència el 3 de juny, on explicarà la importància d’una bona aposta i la visió estratègica en la gestió de residus, centrant-se en la gestió específica que es fa des del Consorci del Maresme.

Per la seva banda, Carles Salesa explicarà les noves tecnologies aplicades a la gestió dels residus, en una taula temàtica, que se celebra el 2 de juny.

Aquesta serà la IV edició d’aquest seminari internacional que reuneix prop de 400 persones d’empreses del sector públic i privat, experts en la gestió de residus, i representants de les institucions públiques.

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]