Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
19/05/2016
El Consorci per al Tractament de RSU del Maresme afavoreix la contractació de persones amb dificultats d’inserció laboral
Es vol potenciar la recuperació de fusta i metall
El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme ha contractat dues persones de la Fundació Servei d’Integració Laboral Ecom, de Mataró, que gestiona persones amb discapacitat i amb dificultats d’inserció laboral.

El contracte s’ha fet a través de la UTE TEM, l’empresa que gestiona l’activitat de la planta del Consorci, i té per objectiu potenciar la recuperació de fusta i metalls dels residus voluminosos que arriben a la planta.

La durada del contracte inicial serà de dotze mesos, amb la possibilitat de poder ampliar-lo. La contractació és el resultat d’una prova pilot que es va dur a terme el passat mes de febrer, per valorar la viabilitat de l’increment de recuperació dels residus voluminosos que es tracten al centre. Durant aquesta prova pilot es van recuperar 25.440 kg. de fusta i 6.180 kg. de metalls.

El Consorci, l’octubre de 2015, va entrar en contacte amb aquesta fundació de Mataró per explorar vies de col·laboració, que finalment han pogut cristal·litzar aquest mes de maig per posar en marxa aquest projecte que té una doble funció: incrementar la recuperació de fustes i de metalls i facilitar l’accés laboral a persones amb dificultats.
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]