Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
30/10/2019
El CEIP Rocafonda i l’Institut Maria de Bell-lloc guanyen el concurs d’objectes fets amb material reutilitzat.
La cinquena edició d’aquests premis, organitzats pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, bat el rècord d’objectes presentats pel centres escolars
El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, i alcalde de Mataró, David Bote, ha lliurat avui els premis del 5è concurs d’objectes fets amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. Els centres premiats han estat per al curs de 6è de l’Escola Rocafonda (Educació Primària), que ha presentat unes joguines per a mascotes a base d’envasos reciclats, i el curs de 1er d’ESO de l’Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (Educació Secundària i Nivells Superiors), amb una proposta basa en estris de cuina realitzats a partir de materials reutilitzats.

Enguany, el concurs d’objectes fets amb material reutilitzat a batut el rècord de propostes presentades, un total de 16 provinents d’escoles i instituts del Maresme i el Vallès Oriental. L’edició de 2018 havia comptat amb 12 objectes concursants. Per a aquest curs 2019-2020, l’objectiu és superar el nombre d’objectes i incrementar la participació dels centres escolars.

En l’acte de lliurament de premis realitzat a la sala d’actes del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, David Bote ha lliurat als alumnes dels dos centres el xec simbòlic de 750 €,  que cada centre escolar invertirà en material escolar.

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]