Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
30/10/2018
L'Escola Marinada de Montornès i Cor de Maria de Blanes s'emporten el concurs d'objectes fets de material reciclat
L'acte d'entrega dels premis a les millors propostes del curs 2017-2018 es va fer divendres 26 d'octubre
El passat divendres 26 d'octubre es va fer l'acte d'entrega dels premis del 4t concurs anual d’objectes fets de material reutilitzat, organitzat pel Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. Amb la presència de president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, David Bote, en aquesta ocasió es van premiar les millors propostes presentades per escoles durant el curs escolar 2017/2018.

L'escola guanyadora en la categoria A (educació primària) ha estat l'Escola Marinada, de Montornès del Vallès, amb la seva proposta: THE ECO FRIENDLY BOARD GAME, realitzada per els alumnes que cursaven 6è de primària.

A la Categoria B, per grups d’educació secundària i nivells superiors, l'escola guanyadora ha estat l'Escola Cor de Maria, de Blanes, amb la seva proposta d'un hort urbà portàtil sostenible realitzada pels alumnes de 4t d’ESO.

Els premis es convoquen anualment amb l’objectiu de fomentar entre els visitants del Centre la sensibilització i els bons hàbits en la bona gestió i valorització dels residus. Amb aquesta iniciativa, les escoles que visiten el Centre tenen una via creativa per plasmar la seva concepció sobre el reciclatge i la valorització dels residus de manera artística. El premi per a cada escola és material escolar, decidit pel propi centre, valorat en 750 euros.

Podeu veure tots els treballs presentats a concurs seguint aquest enllaç: http://www.cresidusmaresme.com/infocaps.php?id=9232

 
 
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]