Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
David Bote, nou president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme

El proppassat dia 1 de desembre de 2015 va quedar constituïda la nova Junta General del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme formada pels nous membres dels 28 municipis de la comarca que formen part d’aquest ens, del Consell Comarcal del Maresme i de la Diputació de Barcelona.
 
En aquest ple de constitució s’ha escollit l’alcalde de Mataró, David Bote, com a nou president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme i s’han nomenat els nous membres de la Comissió Permanent del Consorci, que està formada pel president, sis representants dels municipis i tres representants de la Diputació de Barcelona.
 
El Consorci és titular del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme situat a Mataró, i té com a objectiu donar una solució integrada a la necessitat de gestió dels residus municipals. Actualment el Centre, de referència internacional per la diversitat de processos i producció d’energia renovable, tracta a més dels residus dels municipis consorciats del Maresme, residus procedents d’altres àmbits, donant servei a un conjunt de població propera al milió d’habitants.

                                   Foto: M.Cruz


Notícia publicada el 9 de desembre de 2015
 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]