Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Avís legal i política de privacitat 
En marxa les obres de construcció d'un passeig arbrat al marge esquerra de la Riera d'Argentona

El Consorci de Residus del Maresme està urbanitzant el tram de 345 metres que limiten la riera amb la planta de brossa de Mataró

Un nou passeig arbrat a tocar de la Riera d'Argentona 

L'espai que separa les instal·lacions de la planta de brossa de Mataró i la riera d'Argentona, d'aproximadament, 345 metres s'està transformant en un passeig arbrat de 5 metres i en una escullera de protecció d'aquest marge de la riera. Una actuació endegada pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme que permetrà recuperar un nou espai per als ciutadans. Amb aquesta actuació s'acomplirà el compromís del Consorci com a un dels propiertaris de les parcel·les properes a la riera d'Argentona. 

Il·luminació energèticament eficient 

Com ja ha fet el Consorci de Residus a les obres d'ampliació del Centre Integral de Valortizació de Residus del Maresme, en aquesta actuació sobre la riera s’apostarà per les tecnologies més eficients energèticament. En concret, en aquest tram de passeig urbà que s’està construint la il·luminació complirà amb tots els requisits de l’eficiència energètica. A més, dintre de la urbanització de l’espai s’instal·laran diversos bancs al llarg del nou passeig. Aquesta obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011.


Notícia publicada Octubre 2010

Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]